Contact
Weboldalak
hu en
Weboldalak
OMV Gas Websites
Ausztria www.omv-gas.at/de-at Belgium www.omv-gas.be/be-be Internacionálé www.omv-gas.com/en Németország www.omv-gas.de/de-at Hollandia www.omv-gas.nl/nl-nl Törökország www.omv-gas.com.tr/
OMV Petrom Websites
OMV Petrom www.omvpetrom.com/ro Moldva www.petrom.md/ro-md Románia www.petrom.ro/ro-ro
Borealis Group
Borealis Websites www.borealisgroup.com
OMV Websites
OMV Group www.omv.com/en Ausztria www.omv.at/de-at Bulgária www.omv.bg/bg-bg Csehország www.omv.cz/cs-cz Németország www.omv.de/de-de Magyarország www.omv.hu/hu-hu Norvégia www.omv.no/no-no Új Zéland www.omv.nz/en-nz Románia www.omv.ro/ro-ro Szerbia www.omv.rs/sr-rs Oroszország www.omv.ru/ru-ru Szlovénia www.omv.si/sl-si Szlovákia www.omv.sk/sk-sk UAE www.omv.ae/ar-ae Tunézia www.omv.tn/ar-tn
Bezár

Klímasemleges gáz

A klímasemleges gázzal hozzájárul a globális klímavédelemhez
Az OMV elkötelezetten támogatja a Párizsi Egyezmény, valamint az Európai Tanács által a 2030-ig terjedő időszakra meghatározott főbb klímacéljainak az elérését. 2025-ig az OMV üzleti tevékenységei CO2 intenzitásának 19%-os (2010-hez képest) csökkentésére törekszik. A teljes portfólión belül a gáz részarányának pedig meg kell haladnia az 50%-ot.

Klímasemleges gáz az OMV-től
A CO2 kibocsátás önkéntes kompenzálása a szénlábnyom csökkentésével és megelőzésével együtt a klímavédelem holisztikus megközelítésének szerves részét képezi.

Az OMV GAS lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy a gázfogyasztásból eredő CO2 kibocsátását kompenzálja. A kibocsátási szintjét olyan tanúsítványok megvételével, illetve törlésével tudja kompenzálni, amelyek a nemzetközileg elismert klímavédelmi projektek által elért csökkentést tanúsítják. Az önkéntes kompenzációs piacról származó tanúsítványokat (önkéntes emisszió csökkentés, VER) alkalmazzuk a kibocsátás kompenzálására.

A tanúsítvány hitelesítése az alábbi szabványok szerint történik:

Ezzel hozzájárulhat a klímavédelemhez és klímasemlegessé teheti gázfogyasztását.

További információért keresse fel az OMV GAS ügyfélmenedzserét!