Contact
Weboldalak
hu en
Weboldalak
OMV Gas Websites
Ausztria www.omv-gas.at Belgium www.omv-gas.be Internacionálé www.omv-gas.com Németország www.omv-gas.de Hollandia www.omv-gas.nl Törökország www.omv-gas.com.tr
OMV Petrom Websites
OMV Petrom www.omvpetrom.com Moldva www.petrom.md Románia www.petrom.ro
Borealis Group
Borealis Websites www.borealisgroup.com
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Magyarország www.omv.hu Norvégia www.omv.no Új Zéland www.omv.nz Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk UAE www.omv.ae Tunézia www.omv.tn
Bezár

Klímasemleges gáz

A klímasemleges gázzal hozzájárul a globális klímavédelemhez
Az OMV elkötelezetten támogatja a Párizsi Egyezmény, valamint az Európai Tanács által a 2030-ig terjedő időszakra meghatározott főbb klímacéljainak az elérését. 2025-ig az OMV üzleti tevékenységei CO2 intenzitásának 19%-os (2010-hez képest) csökkentésére törekszik. A teljes portfólión belül a gáz részarányának pedig meg kell haladnia az 50%-ot.

Klímasemleges gáz az OMV-től
A CO2 kibocsátás önkéntes kompenzálása a szénlábnyom csökkentésével és megelőzésével együtt a klímavédelem holisztikus megközelítésének szerves részét képezi.

Az OMV GAS lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy a gázfogyasztásból eredő CO2 kibocsátását kompenzálja. A kibocsátási szintjét olyan tanúsítványok megvételével, illetve törlésével tudja kompenzálni, amelyek a nemzetközileg elismert klímavédelmi projektek által elért csökkentést tanúsítják. Az önkéntes kompenzációs piacról származó tanúsítványokat (önkéntes emisszió csökkentés, VER) alkalmazzuk a kibocsátás kompenzálására.

A tanúsítvány hitelesítése az alábbi szabványok szerint történik:

Ezzel hozzájárulhat a klímavédelemhez és klímasemlegessé teheti gázfogyasztását.

További információért keresse fel az OMV GAS ügyfélmenedzserét!