Contact
Weboldalak
hu en
Weboldalak
OMV Gas Websites
Ausztria www.omv-gas.at Belgium www.omv-gas.be Internacionálé www.omv-gas.com Németország www.omv-gas.de Hollandia www.omv-gas.nl Törökország www.omv-gas.com.tr
OMV Petrom Websites
OMV Petrom www.omvpetrom.com Moldva www.petrom.md Románia www.petrom.ro
Borealis Group
Borealis Websites www.borealisgroup.com
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Magyarország www.omv.hu Norvégia www.omv.no Új Zéland www.omv.nz Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk UAE www.omv.ae Tunézia www.omv.tn
Bezár

Karrier

Állás és karrier lehetőségek - csatlakozzon az OMV GAS csapatához!

Oldalunkon az aktuális magyarországi álláskínálatunkat olvashatja. Minden állásajánlat tartalmazza a betöltendő feladatkör részletes leírását, a képességeket és az iskolai végzettségre vonatkozó elvárásokat, valamint azt a karrier lehetőséget, amelyet az adott állás jelenthet az Ön számára.
Kérjük, a jelentkezését az adott állásajánlat leírásánál megadott referenciaszám feltüntetésével juttassa el a  a megadott címre.

Jelenleg nincsen betöltendő pozíció!

Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy az OMV nem veszi igénybe olyan állásközvetítő ügynökségek szolgáltatásait, amelyek a jelölteknek az OMV által meghirdetett állásokra vonatkozóan díjat számítanak fel. Alkalmanként az OMV együttműködik ugyan állásközvetítő ügynökségekkel, azonban ez a szolgáltatás az álláskereső számára semmilyen körülmények között nem jelent anyagi terhet. Kérjük, hogy álláskeresés során ezt vegye figyelembe!

Amennyiben szívesen körülnézne az OMV csoport nemzetközi álláslehetőségei között is, kérjük, kattintson az alábbi linkre!