Contact
Weboldalak
hu en
Weboldalak
OMV Gas Websites
Ausztria www.omv-gas.at/de-at Belgium www.omv-gas.be/be-be Internacionálé www.omv-gas.com/en Németország www.omv-gas.de/de-at Hollandia www.omv-gas.nl/nl-nl Törökország www.omv-gas.com.tr/
OMV Petrom Websites
OMV Petrom www.omvpetrom.com/ro Moldva www.petrom.md/ro-md Románia www.petrom.ro/ro-ro
Borealis Group
Borealis Websites www.borealisgroup.com
OMV Websites
OMV Group www.omv.com/en Ausztria www.omv.at/de-at Bulgária www.omv.bg/bg-bg Csehország www.omv.cz/cs-cz Németország www.omv.de/de-de Magyarország www.omv.hu/hu-hu Norvégia www.omv.no/no-no Új Zéland www.omv.nz/en-nz Románia www.omv.ro/ro-ro Szerbia www.omv.rs/sr-rs Oroszország www.omv.ru/ru-ru Szlovénia www.omv.si/sl-si Szlovákia www.omv.sk/sk-sk UAE www.omv.ae/ar-ae Tunézia www.omv.tn/ar-tn
Bezár

Mindig találunk megoldást

Szolgáltatásunk az, ami minket különlegessé tesz.

Ha nem találja amit keres, vegye fel a kapcsolatot OMV GAS ügyfélmenedzsereink egyikével – nekünk mindig örömünkre szolgál, ha bármilyen módon segíthetünk.

Az OMV GAS-ra és a földgázpiacra vonatkozó legfontosabb linkeket itt találja: 

A fenti linken elérhető weboldalakon található információk csak tájékoztatásul szolgálnak, az oldalak tartalmáért az OMV GAS nem vállal felelősséget.

Az energia ágazat számos eseménynek a házigazdája. Az alábbiak felsoroltuk azokat, amelyekről azt tartjuk, hogy a legfontosabbak közé tartoznak: