Weboldalak
Bezár

A vállalat

OMV GAS – erős partner. 

Az OMV GAS-ban ötvöződik a rugalmasság és magas szintű szolgáltatás, valamint a nemzetközi know-how, kiegészítve az OMV Csoport erős pénzügyi háttérével. Röviden: egy olyan üzleti partner, akire építhet. 

Mint az OMV részvénytársaság 100%-os tulajdonában levő leányvállalat, részei vagyunk egy integrált, nemzetközi olaj és gáz csoportnak, amely már több mint 60 éve tevékenykedik az értéklánc teljes terjedelme mentén, a fúrólyukaktól a végfelhasználóig. 

Büszkék vagyunk arra, hogy a „gáz” (GAS) szerepel márkanevünkben. Végül is mi hosszú távra elköteleztük magunkat földgáz termékünk mellett, amelynek fontossága egyre növekszik. Mint a legtisztább fosszilis tüzelőanyag, a földgáz betölti a szénenergia és az atomenergia között tátongó rést akkor, amikor nem áll rendelkezésre elegendő napenergia, vízi energia és szélenergia. A földgáz ezért egy fenntartható megoldás a biztonságos energiajövő számára. 

Az OMV GAS közel van Önhöz és erősen összpontosít a növekedésre. Magyarországon, Ausztriában, Németországban, Hollandiában és Belgiumban már sok éve támogatjuk ügyfeleink sikereit. 

OMV GAS szállításbiztonságot kínál ügyfeleinek, folyamatos értékesítési növekedést mutat, gázpiaci szaktudással és széleskörű értékesítési tapasztalatokkal rendelkezik, valamint kereskedőként jelen van Európa legjelentősebb gáztőzsdéin. 

Nemzetközi gáztermelőkkel, valamint tárolókkal és szállítókkal megkötött hosszú távú szerződéseink, illetve a hazai kitermelés révén biztosítjuk ügyfeleink ellátásbiztonságát. Tapasztalatunk és szolgáltatás iránti elkötelezettségünk képezi ügyfeleinkkel közös növekedésünk alapját.

OMV GAS Overview (PDF, 582,9 KB)