Contact
Weboldalak
hu en
Weboldalak
OMV Gas Websites
Ausztria www.omv-gas.at Belgium www.omv-gas.be Internacionálé www.omv-gas.com Németország www.omv-gas.de Hollandia www.omv-gas.nl Törökország www.omv-gas.com.tr
OMV Petrom Websites
OMV Petrom www.omvpetrom.com Moldva www.petrom.md Románia www.petrom.ro
Borealis Group
Borealis Websites www.borealisgroup.com
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Magyarország www.omv.hu Norvégia www.omv.no Új Zéland www.omv.nz Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk UAE www.omv.ae Tunézia www.omv.tn
Bezár

Szolgáltatásunk változatlan!

A koronavírus hatalmas kihívást jelent mindannyiunk számára – melyhez a lehető leghatékonyabban kell alkalmazkodnunk, mind a társadalom, mind a vállalat részéről. Munkatársaink kitartó munkájának köszönhetően a teljes értéklánc mentén sikerült fenntartani működésünket, a feltárási telephelyeink kútfejétől kezdve a finomítási és termelési létesítményeinkig, egészen a B2B értékesítési csatornákig.

A szigorú egészségvédelmi és biztonsági előírások, valamint a higiéniai szabályok, és különösen az emberek közötti távolságtartás, mind alapvető fontosságúak munkatársaink védelme érdekében. Ez teszi lehetővé számunkra, hogy továbbra is biztosítani tudjuk Önöknek a szükséges energiaellátást.

További tájékoztatásért keressenek minket

A COVID-19-cel és az OMV GAS értékesítési és kereskedelmi folyamataival kapcsolatos további tájékoztatásért kérjük, forduljanak az OMV GAS ügyfélmenedzseréhez.