Contact
Web oldalak
hu en
Web oldalak
OMV Gas Websites
Ausztria www.omv-gas.at/de-at Belgium www.omv-gas.be/be-be Internacionálé www.omv-gas.com/en Németország www.omv-gas.de/de-at Hollandia www.omv-gas.nl/nl-nl Törökország www.omv-gas.com.tr/
OMV Petrom Websites
OMV Petrom www.omvpetrom.com/ro Moldva www.petrom.md/ro-md Románia www.petrom.ro/ro-ro
OMV Websites
OMV Group www.omv.com/en Ausztria www.omv.at/de-at Bulgária www.omv.bg/bg-bg Csehország www.omv.cz/cs-cz Németország www.omv.de/de-de Magyarország www.omv.hu/hu-hu Norvégia www.omv.no/no-no Új Zéland www.omv.nz/en-nz Románia www.omv.ro/ro-ro Szerbia www.omv.rs/sr-rs Oroszország www.omv.ru/ru-ru Szlovénia www.omv.si/sl-si Szlovákia www.omv.sk/sk-sk UAE www.omv.ae/ar-ae Tunézia www.omv.tn/ar-tn
Bezár

Szolgáltatásunk változatlan!

A koronavírus hatalmas kihívást jelent mindannyiunk számára – melyhez a lehető leghatékonyabban kell alkalmazkodnunk, mind a társadalom, mind a vállalat részéről. Munkatársaink kitartó munkájának köszönhetően a teljes értéklánc mentén sikerült fenntartani működésünket, a feltárási telephelyeink kútfejétől kezdve a finomítási és termelési létesítményeinkig, egészen a B2B értékesítési csatornákig.

A szigorú egészségvédelmi és biztonsági előírások, valamint a higiéniai szabályok, és különösen az emberek közötti távolságtartás, mind alapvető fontosságúak munkatársaink védelme érdekében. Ez teszi lehetővé számunkra, hogy továbbra is biztosítani tudjuk Önöknek a szükséges energiaellátást.

További tájékoztatásért keressenek minket

A COVID-19-cel és az OMV GAS értékesítési és kereskedelmi folyamataival kapcsolatos további tájékoztatásért kérjük, forduljanak az OMV GAS ügyfélmenedzseréhez.