Contact
Weboldalak
hu en
Weboldalak
OMV Gas Websites
Ausztria www.omv-gas.at Belgium www.omv-gas.be Internacionálé www.omv-gas.com Németország www.omv-gas.de Hollandia www.omv-gas.nl Törökország www.omv-gas.com.tr
OMV Petrom Websites
OMV Petrom www.omvpetrom.com Moldva www.petrom.md Románia www.petrom.ro
Borealis Group
Borealis Websites www.borealisgroup.com
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Magyarország www.omv.hu Norvégia www.omv.no Új Zéland www.omv.nz Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk UAE www.omv.ae Tunézia www.omv.tn
Bezár

Ármegoldások

Átfogó árazási termék megoldásainkat végfelhasználói igények alapján testreszabott komplex termékként ajánljuk.

Üzleti partnereink egyedi igényeikhez rugalmas megoldásokat igényelnek és pontosan ez az, amit mi garantálunk. Mindig ügyfeleink igényeit szem előtt tartva, testreszabott megoldásokat dolgozunk ki.

Fontos számunkra a széleskörű tanácsadás és helyi ügyféligények kiszolgálása. OMV GAS ügyfélmenedzsere Önnel együttműködve dolgozza ki az Ön igényeinek legmegfelelőbb árajánlatot.

A meghatározó HUB-okon való folyamatos jelenlét és a releváns piacok, piaci trendek elemzése az alapja az OMV GAS által ajánlott termékeknek.

Fűtési és technológiai energia költségek maximális tervezhetőségét szeretné?
Akkor lehetősége van a fix áras termék választására már a szerződés megkötésekor vagy a szerződés időtartama alatt bármikor. Akárhogy is változnak később a piaci árak és a piaci környezet, az időjárás, illetve egyéb, az árakat befolyásoló tényezők, Ön biztos lehet abban, hogy mindig a szerződött fix egységárat fizeti az elfogyasztott földgázmennyiség után.

További információért keresse fel az OMV GAS ügyfélmenedzserét!

Ezen árazási termék esetében a végfogyasztói ár indexálással követi a releváns spot piaci árak változását. Az ajánlat elfogadásakor a szerződéses feltételek szerint egy képlet kerül meghatározásra, amely megállapodás szerinti spot piaci árakhoz lesz indexálva.
Ha a releváns spot piacokon a jegyzésárak a szállítás hónapjában változnak, az indexálás szerint a végfelhasználói ár követi a releváns spot piacok mozgását.
Piaci indexált árképzés esetében is lehetőség van arra, hogy fix árat rögzítsen tetszőleges szerződéses időszakokra és mennyiségekre a piaci ármozgások kockázatainak kezelésére. 

További információért keresse fel az OMV GAS ügyfélmenedzserét!