Contact
Weboldalak
hu en
Weboldalak
OMV Gas Websites
Ausztria www.omv-gas.at Belgium www.omv-gas.be Internacionálé www.omv-gas.com Németország www.omv-gas.de Hollandia www.omv-gas.nl Törökország www.omv-gas.com.tr
OMV Petrom Websites
OMV Petrom www.omvpetrom.com Moldva www.petrom.md Románia www.petrom.ro
Borealis Group
Borealis Websites www.borealisgroup.com
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Magyarország www.omv.hu Norvégia www.omv.no Új Zéland www.omv.nz Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk UAE www.omv.ae Tunézia www.omv.tn
Bezár

Értékesítés

Bécsi központtal és linzi telephellyel, valamint magyarországi, németországi és hollandiai leányvállalataink által az OMV GAS egy erős és megbízható, ügyfélközeli üzleti partner. 

Stratégiai célunk, az értékesítés növelése, ügyfeleink hosszú távú elégedettségét szem előtt tartva a minőségi tanácsadáson és a szolgáltatásközpontúságon alapul. Az együttműködő partnerség kialakítása ügyfeleinkkel kiemelten fontos. Az alaptermék mellett – amely a megbízható és fenntartható földgázellátását jelenti –, ügyfeleinknek egyéb vonzó előnyöket is biztosítunk, mint az igényre szabott okos árkalkuláció és kockázatkezelés. 

Ide kapcsolódik a legmagasabb szintű ellátásbiztonság, melyet a rendelkezésünkre álló megfelelő mennyiségű tárolói kapacitásból, termelőktől történő közvetlen beszerzésből, illetve az ausztriai belföldi termeléséből biztosítunk, kiegészítve a pontos mérlegköri és nominálási szolgáltatásokkal.

OMV GAS ügyfélmenedzserek