Contact
Weboldalak
hu en
Weboldalak
OMV Gas Websites
Ausztria www.omv-gas.at Belgium www.omv-gas.be Internacionálé www.omv-gas.com Németország www.omv-gas.de Hollandia www.omv-gas.nl Törökország www.omv-gas.com.tr
OMV Petrom Websites
OMV Petrom www.omvpetrom.com Moldva www.petrom.md Románia www.petrom.ro
Borealis Group
Borealis Websites www.borealisgroup.com
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Magyarország www.omv.hu Norvégia www.omv.no Új Zéland www.omv.nz Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk UAE www.omv.ae Tunézia www.omv.tn
Bezár

Logisztika

A zavartalan földgázellátás nem csak a földgáz vezetéken történő szállítását jelenti A pontból B-be. A rugalmasság a legfontosabb tényező a zökkenőmentes földgázellátásban.

Egyik kiemelkedő feladatunk az időjárási és termelési ingadozásokra, illetve más fellépő kihívásokra az Ön részére lehető legoptimálisabb módon felkészülni. Gázlogisztikai csapatunk ezért is készít a fogyasztói igényekről a következő gáznapra vonatkozóan órai bontásban előrejelzéseket és óránként frissíti az adatokat az adott fogyasztás és időjárási adatok ismeretében. 

Tapasztalt energetikai csapatunk irányításával a földgázszállítás pontosan akkor történik, amikor arra szükség van. Előretekintő és óraalapú beszerzési és tárolói irányítás által a fix mennyiségekben beszerzett földgázt az időszakos és órai igényekhez igazítva szállítjuk ügyfeleinknek. 

Ezenfelül gázlogisztikai csapatunk irányítja a szállítási igényeket a nemzetközi szállítóvezetékeken, földgáztárolóknál és kereskedelmi platformokon, illetve a különböző földrajzi régiók földgázelosztóinál. A szállítói igények meghatározása a hosszútávú beszerzés, a tervezett belföldi és külföldi ügyfélköri értékesítés, valamint a különböző európai gáztőzsdéken való kereskedés alapján történik.