Weboldalak
Bezár
Logistics

Logisztika

A zavartalan földgázellátás nem csak a földgáz vezetéken történő szállítását jelenti A pontból B-be. A rugalmasság a legfontosabb tényező a zökkenőmentes földgázellátásban.

Egyik kiemelkedő feladatunk az időjárási és termelési ingadozásokra, illetve más fellépő kihívásokra az Ön részére lehető legoptimálisabb módon felkészülni. Gázlogisztikai csapatunk ezért is készít a fogyasztói igényekről a következő gáznapra vonatkozóan órai bontásban előrejelzéseket és óránként frissíti az adatokat az adott fogyasztás és időjárási adatok ismeretében. 

Tapasztalt energetikai csapatunk irányításával a földgázszállítás pontosan akkor történik, amikor arra szükség van. Előretekintő és óraalapú beszerzési és tárolói irányítás által a fix mennyiségekben beszerzett földgázt az időszakos és órai igényekhez igazítva szállítjuk ügyfeleinknek. 

Ezenfelül gázlogisztikai csapatunk irányítja a szállítási igényeket a nemzetközi szállítóvezetékeken, földgáztárolóknál és kereskedelmi platformokon, illetve a különböző földrajzi régiók földgázelosztóinál. A szállítói igények meghatározása a hosszútávú beszerzés, a tervezett belföldi és külföldi ügyfélköri értékesítés, valamint a különböző európai gáztőzsdéken való kereskedés alapján történik.