Contact
Weboldalak
hu en
Weboldalak
OMV Gas Websites
Ausztria www.omv-gas.at/de-at Belgium www.omv-gas.be/be-be Internacionálé www.omv-gas.com/en Németország www.omv-gas.de/de-at Hollandia www.omv-gas.nl/nl-nl Törökország www.omv-gas.com.tr/
OMV Petrom Websites
OMV Petrom www.omvpetrom.com/ro Moldva www.petrom.md/ro-md Románia www.petrom.ro/ro-ro
Borealis Group
Borealis Websites www.borealisgroup.com
OMV Websites
OMV Group www.omv.com/en Ausztria www.omv.at/de-at Bulgária www.omv.bg/bg-bg Csehország www.omv.cz/cs-cz Németország www.omv.de/de-de Magyarország www.omv.hu/hu-hu Norvégia www.omv.no/no-no Új Zéland www.omv.nz/en-nz Románia www.omv.ro/ro-ro Szerbia www.omv.rs/sr-rs Oroszország www.omv.ru/ru-ru Szlovénia www.omv.si/sl-si Szlovákia www.omv.sk/sk-sk UAE www.omv.ae/ar-ae Tunézia www.omv.tn/ar-tn
Bezár

Logisztika

A zavartalan földgázellátás nem csak a földgázvezetéken való A-ból B-be szállítását jelenti. Rugalmasság a legfontosabb tényező a zökkenőmentes földgázellátásban. 

Egyik kiemelkedő feladatunk az időjárási és termelési ingadozásokra, illetve más fellépő kihívásokra az Ön részére lehető legoptimálisabb módon felkészülni. Gázlogisztikai csapatunk ezért is készít a fogyasztói igényekről a következő gáznapra vonatkozóan órai bontásban előrejelzéseket és óránként frissíti az adatokat az adott fogyasztás és időjárási adatok ismeretében. 

Tapasztalt energetikai csapatunk irányításával a földgázszállítás pontosan akkor történik, amikor arra szükség van. Előretekintő és óraalapú beszerzési és tárolói irányítás által a fix mennyiségekben beszerzett földgázt az időszakos és órai igényekhez igazítva szállítjuk ügyfeleinknek. 

Ezenfelül gázlogisztikai csapatunk irányítja a szállítási igényeket a nemzetközi szállítóvezetékeken, földgáztárolóknál és kereskedelmi platformokon, illetve a különböző földrajzi régiók földgázelosztóinál. A szállítói igények meghatározása a hosszú távú beszerzés, a tervezett belföldi és külföldi ügyfélköri értékesítés, valamint a különböző európai gáztőzsdéken való kereskedés alapján történik.