Contact
Weboldalak
hu en
Weboldalak
OMV Gas Websites
Ausztria www.omv-gas.at Belgium www.omv-gas.be Internacionálé www.omv-gas.com Németország www.omv-gas.de Hollandia www.omv-gas.nl Törökország www.omv-gas.com.tr
OMV Petrom Websites
OMV Petrom www.omvpetrom.com Moldva www.petrom.md Románia www.petrom.ro
Borealis Group
Borealis Websites www.borealisgroup.com
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Ausztria www.omv.at Bulgária www.omv.bg Csehország www.omv.cz Németország www.omv.de Magyarország www.omv.hu Norvégia www.omv.no Új Zéland www.omv.nz Románia www.omv.ro Szerbia www.omv.rs Oroszország www.omv.ru Szlovénia www.omv.si Szlovákia www.omv.sk UAE www.omv.ae Tunézia www.omv.tn
Bezár

Trading

Ausztria kedvező európai földrajzi fekvésének köszönhetően cégcsoportunknak közvetlen hozzáférése van különböző beszerzési forrásokhoz, Ausztria hazai termeléséhez, megfelelő szállítási kapacitásokhoz a fő szállítói útvonalakhoz és tárolói kapacitásokhoz, mely által az OMV GAS az európai földgázkereskedelem egyik központi szereplője. 

OMV GAS a világ több országában folytat földgáz trading tevékenységet. Különböző európai kereskedőpontokon való jelenlét mind a beszerzést, mind az értékesítési tevékenységet erősíti. A földgáz-kereskedelem kiterjesztése számunkra egy stratégiailag fontos fejlődési terület. 

Ezt szem előtt tartva az OMV GAS már régóta a legaktívabb piaci szereplők egyike a német és a bécsi földgáztőzsdéken, és az elmúlt években kiterjesztette tevékenységét az összes európai gáztőzsdére, amelyeken a társaságot jegyzik.

Tradingpoints (PDF, 76,8 KB)

Mit jelent ez Önnek, az ügyfélnek? Mélyreható piac ismeretünk és a rendelkezésre álló lehetőségek átfogó elemzése, valamint átfogó kockázatkezelésünk biztosítja az alapot az Ön sikeres ügyleteihez.

További információért lépjen kapcsolatba velünk ITT!