Weboldalak
Bezár
Trading

Trading

Ausztria kedvező európai földrajzi fekvésének köszönhetően cégcsoportunknak közvetlen hozzáférése van különböző beszerzési forrásokhoz, Ausztria hazai termeléséhez, megfelelő szállítási kapacitásokhoz a fő szállítói útvonalakhoz és tárolói kapacitásokhoz, mely által az OMV GAS az európai földgázkereskedelem egyik központi szereplője. 

OMV GAS a világ több országában folytat földgáz trading tevékenységet. Különböző európai kereskedőpontokon való jelenlét mind a beszerzést, mind az értékesítési tevékenységet erősíti. A földgáz-kereskedelem kiterjesztése számunkra egy stratégiailag fontos fejlődési terület. 

Ezt szem előtt tartva az OMV GAS már régóta a legaktívabb piaci szereplők egyike a német és a bécsi földgáztőzsdéken, és az elmúlt években kiterjesztette tevékenységét az összes európai gáztőzsdére, amelyeken a társaságot jegyzik.

Tradingpoints (PDF, 76,8 KB)

Mit jelent ez Önnek, az ügyfélnek? Mélyreható piac ismeretünk és a rendelkezésre álló lehetőségek átfogó elemzése, valamint átfogó kockázatkezelésünk biztosítja az alapot az Ön sikeres ügyleteihez.

További információért lépjen kapcsolatba velünk ITT!