Contact
Weboldalak
hu en
Weboldalak
OMV Gas Websites
Ausztria www.omv-gas.at/de-at Belgium www.omv-gas.be/be-be Internacionálé www.omv-gas.com/en Németország www.omv-gas.de/de-at Hollandia www.omv-gas.nl/nl-nl Törökország www.omv-gas.com.tr/
OMV Petrom Websites
OMV Petrom www.omvpetrom.com/ro Moldva www.petrom.md/ro-md Románia www.petrom.ro/ro-ro
Borealis Group
Borealis Websites www.borealisgroup.com
OMV Websites
OMV Group www.omv.com/en Ausztria www.omv.at/de-at Bulgária www.omv.bg/bg-bg Csehország www.omv.cz/cs-cz Németország www.omv.de/de-de Magyarország www.omv.hu/hu-hu Norvégia www.omv.no/no-no Új Zéland www.omv.nz/en-nz Románia www.omv.ro/ro-ro Szerbia www.omv.rs/sr-rs Oroszország www.omv.ru/ru-ru Szlovénia www.omv.si/sl-si Szlovákia www.omv.sk/sk-sk UAE www.omv.ae/ar-ae Tunézia www.omv.tn/ar-tn
Bezár

Trading

Ausztria kedvező európai földrajzi fekvésének köszönhetően cégcsoportunknak közvetlen hozzáférése van különböző beszerzési forrásokhoz, Ausztria hazai termeléséhez, megfelelő szállítási kapacitásokhoz a fő szállítói útvonalakhoz és tárolói kapacitásokhoz, mely által az OMV GAS az európai földgázkereskedelem egyik központi szereplője. 

OMV GAS a világ több országában folytat földgáz trading tevékenységet. Különböző európai kereskedőpontokon való jelenlét mind a beszerzést, mind az értékesítési tevékenységet erősíti. A földgáz-kereskedelem kiterjesztése számunkra egy stratégiailag fontos fejlődési terület. 

Ezt szem előtt tartva az OMV GAS már régóta a legaktívabb piaci szereplők egyike a német és a bécsi földgáztőzsdéken, és az elmúlt években kiterjesztette tevékenységét az összes európai gáztőzsdére, amelyeken a társaságot jegyzik.

Tradingpoints (PDF, 76,8 KB)

Mit jelent ez Önnek, az ügyfélnek? Mélyreható piac ismeretünk és a rendelkezésre álló lehetőségek átfogó elemzése, valamint átfogó kockázatkezelésünk biztosítja az alapot az Ön sikeres ügyleteihez.

További információért lépjen kapcsolatba velünk ITT!